IIIHHH <3

image3

Emilia och jag på en tråkig spansklektion :D


Gissa vem som är påväg hit just nu? JO EMILIA !!
Fatta hur mycket jag har saknat henne och saknaden har kommit speciellt idag när man vet att det inte är långt kvar, har ju mycket att berätta.

Har annars varit hos M typ hela dagen och vi var på willys och köpte godis och bara myste hela dagen =)

Ha en bra kväll, det kommer iallafall jag ha :D

Pusspuss ♥

God morgon!!

Vaknade för ett tag sen(typ en halv timme) men innan dess hade jag typ snoozat i 50 minuter så det kanske inte var jätte duktigt.
Har iallafall sovmorgon idag och ska gå till bussen om en timme och innan dess ska jag hinna städa hela huset och göra mig i ordning, lycka till liksom.
Hade tänkt städa huset i eftermiddag men eftersom jag ska till M direkt efter skolan och sedan träning direkt efter M så hinner jag ju inte det :S

Ha en bra dag,

Pusspuss ♥


myspys

Sitter här med vovven i knäet och käkar nutella mackor, faktiskt otroligt gott :D
M gick nyss hem och innan var vi hos M2 o kolla på verligen världens sämsta film....

Imorn har vi sovmorgon så otroligt skönt ända till halv elva ungefär och vi kollar ändå bara på film den lektionen så det är så himla soft:P

Pusspuss ♥

Torsdag !!

Gickk upp imorse för att duscha och jag hann faktiskt väldigt bra så jag slapp stressa .
På nv lektionen så såg vi först en film och då fick man massage av Linus också och  det var riktigt skönt .
Sedan satt vi och ritade saker som vi gjort ritade när vi var små och det var hur roligt som helst men sedan på rasten så började jag må illa och sedan hade jag lite huvudvärk så jag åkte hem och nu fryser jag som bara den så nu ska jag gå tillbaka och lägga mig i soffan med mitt täcke och filt och ändå slutar jag inte frysa..

Ska dra nu,

Pusspuss ♥

hemgång

Står här med BESSS och vi har kommit på att vi ska gå hem nu eftersom vi inte pallar sitsta lektionen, så gick det med mitt löfte till mig själv, hihihihihih ...

Nej nu måste jag dra så det inte blir så att läraren kommer som hände förra vecka :/:/:/:/:/

 
Pusspuss  ♥

Onsdag

Usch vi har bara gått i skolan typ 2 h men jag vill redan hem igen, men har faktiskt lovat mig själv att stanna i skolan hela dagen men jag får väl se hur det går :S
Hade svenska innan där vi fick en jätte läxa till imorn men jag hann ju göra hela på lektionen så alltså är jag fri från den ikväll iallafalll. ..
Måste gå till en jätte tråkigt samhällekunskap lektion nu ..


Pusspuss ♥





Hallå igen,

vi skulle egentligen leta fakta till våra fördjupningsarbeten just nu och jag hade ju bestämt att göra allt plugg på lektionerna idag och även stanna på alla men det ser inte så ljust ut för det just nu eftersom vi tydligen har läxförhör på historian som jag inte hade en aning om men istället för att gå hem kanske jag bara ska säga att jag inte var där igår och fick läxan :s
Nej nu vill tjejerna gå härifrån och bara gå rundor och snacka ,

Förlåt !!

Förlåt att jag inte räcker till förlåt att jag sviker er.
Tydligen är det många som förtjänar ett förlåt av mig och jag är verkligen ledsen men jag kan inte dela på mig.
Jag vill inte såra er men var jag mig än vänder så sårar jag någon !!

Måndag

Usch så svårt det var att gå upp imorse, verkligen inte lätt så det blev att jag gick till skolan i typ 2 h sedan gick jag och sjukanmälde mig och gick hem.

Snart ska jag väcka syrran och se om vi skulle gå och sola och bli bruna och fina . Ska även förbi och handla sån bodylotion för att göra huden lite brunare och kanske ansiktskräm :D:D

Pusspuss ♥

God morgon!!

Idag är jag en aning trött faktiskt men skoj va det igår, så skoj det var :D:D:D:D
Nu ska jag lägga mig och vila och kolla film och sedan måste jag plugga, spansk uppsatsen ska vara inlämnad imorn, uuu jag orkar verkligen itne det :/
Har prov och läxor hela veckan nu så det blir jätte mycket plugg !!

Pusspuss ♥

PARTRY PARTYYY !!!

Nu är det så att  det är fest om en halv timme ...

Igår var jag , Hallon och hallons kompis C på fest i öd och det var väl helt okej skoj, roligt blev det iallafall när mami kom och hämta oss och en full 19åring hoppa in i bilen och sa till henne att hon skulle komma på festen och att han skulle bjuda henne på dricka och taxi hem sedan, haha hur kul som helst :D
Mami tyckte bara det hela var otroligt roligt så jag får ju säga att jag faktiskt har världens bästa mamma <3<3<3

Upp där uppe och festa nu , wiiiee :D:D:D

Saker från cocoo.se

Cocoo.se
Jag vill ha den vita klockan i mitten.


Ett snyggt peace armband kan ju bara inte sitta fel :D

usch, städa !!

ska gå upp och röka nu och sedan blir det att storstäda hela huset, understryck HELA !!
Men efter idag har jag betalat tillbaka min skuld till mami och papi och då får jag pengarna i handen istället, iihh!!
Har jätte mycket jag vill köpa av det men vi får väl se om jag kan komma på vad jag ska köpa av dem och sedan ´blir det att spara dem som ini till sommaren eller tills man vill ha dem =)  Men om jag känner mig själv rätt kommer det inte bli så ;)

Pusspuss ♥

tävling hos josieeme!!

Har kan du vara med och tävla om ett par Steve Madden skor:

http://josieeme.blogg.se/fashion/1202988334_vinn_steve_madden_sko.html?4164BB81-AE9E-0BA4-D169DC5F122ABCBB

image1856

Mami

Har precis kommit hem från lunch med mami och det var sjukt mysigt och jag fick min älskade sub med kalkon på sjukt god :d

Sitter just nu och försöker komma på hur man får av en stövel eftersom min har fastnat den går varken att dra upp eller nernågon som vet hur man gör??

Pusspuss ♥

God morgon !!

Nu sitter jag här eftersom jag glömde stänga av mitt alarm på klockan så jag vaknade redan kvart i tio, men det var bra för då kunde jag ju se på våra bästa år =)
Inatt vaknade jag vid sextiden och var så grymt törstig så jag gick upp för att dricka vatten och upptäcker då att det är typ tänt i hela huset (jag släckte när jag gick och la mig) så jag blev lite rädd men fortsatte mot köket däruppe och så när jag kommer upp sitter min syster som jobbat natt i köket och äter frulle och läser tidningen såg rätt komiskt ut eftersom hon brukar sova till 3 på dagarna och att mamma och pappa sover i rummet brevid och jag vill inte påstå att hon var speciellt tyst av sig , haha =)
Tog vatten och så sa hon att det fanns chokladdounats från donken som jag fick ta om jag vile så jag åt en till frukost nyss och för att vara nyttig drack jag lätt mjölk till istället förmellan mjölk (för det gör ju en sån stor skillnad:P)

Shit, min buss går om 12 minuter in till mammas jobb för vi ska äta lunch och här sitter jag i pyjamas  osminkad och inte alls klar att åka ,

Måste kila,

Pusspuss ♥

God mrogon!!

KOm hem från Danni för typ 1 h sen och sen dess har jag duschat och ätit frukost .
Har inte sovit allt för många timmar inatt och ett tag la jag mig tillochmed på golvet för att jag itne fick plats i sängen men efter ett tag så löste et sig och tur var väl det för att sova hela natten på golvet hade väl inte varit jätte bra.
Va vakna till typ sju imorse och då somnade vi medan vi myste och jag vaknade igen klockan halv tio och ville ha upp dem =)

Idag får det väl bli lite plugg dels eftersom vi har så mycket nästa vecka och jag orkar inte göra allt då !!

Ha en bra dag,

Pusspuss ♥

IIIH !!

Ska alldeles strax drat ill danni för myskväll och sova :D
först till stan med calle och köpa cigg =)
Pusspuss

Onsdag !!

Haha, va nära på att skriva att det var torsdag idag men det är det ju inte utan det är ju onsdag :D:D
Idag har det varit en ganska stressig dag men även en väldigt rolig sådan :P

Först satte jag mig på bussen i till stan vid 12 tiden och skulle äta lunch med mami , åt och tog bussen tillbaka hem vid kanske kvart över 1 fick då reda på av danni att min nästa buss skulle gå hemifrån vid 20 i 2 bråttom om man säger så.
SKynda mig hem lämna vovven och kutade till nästa buss som jag hann med :D:D
Sedan var det Danmark där jag köpte 8 tändare för 10 danska och sedan 2 armband för lika mycket haha , sjukt lyckat !!

Var även och fikade och då blev det faktiskt världens godaste varmachoklad inte lika gott som mamis men nästan helt otroligt !!

Pusspuss ♥

God morgon!!

allt bra med er idag? med mig är det ju lite sådär, är sjukt glad vet inte riktigt varör men är även trött eftersom en viss person vid bokstaven C ringde mig vid ett inatt och frågade om han och hans kompis kunde komma hem till mig eftersom de varit på fest och ville dra någonstans och det roliga var ju att jag låg och sov så jag svarade lite halvtrött medans han tyckte det var helt sjukt att jag sov ett .
När jag sedan låg på börja jag skratta över att det hela var så fult egentligen eftersom han började härma min dialekt, jaja, roligt vad det ju iallafall även om jag hade svårt att somna om sedan =)

Ha en bra dag, känner på mig att min kommer bli super !!,

Pusspuss♥


God natt !!

Har precis gjort mig i ordning för att gå och lägga mig och jag är jätte trött men egentligen har jag ingen större lust att sova :P
Imorn ska jag försöka lägg märke till försöka gå upp i tid och ta en joggingtur i parken, hade faktiskt kunnat vara skönt =)

God natt & sov så gott ,

Pusspuss ♥


överraskningen !!

Min överraskning till Danni var en kladdkaka som vi nästan smällde i oss hela av och sedan kollade vi på bad santa men det gick ju sådär eftersom vi vi snackade en massa om både det ena och det andra, behövde verkligen det !!
Nu ska jag strax snacka lite med Clara och sedan se om jag kan få lite pengar av papi så jag kan åka till Danmark imorn !!

Pusspuss

suprise

Snart kommer Danni hit och innan dess ska jag fixa en liten överraskning till henne (och lite till mig) men för mig blir det ju ingen överraskning .
Jag älskar det jag ska fixa och så blir det toppen över i:et när detta kommer in i bilden när vi kollar på film och planerar inför en viss sak på lörda =) WIIE !!, skönt att äntligen ha bestämt sig .

Pusspuss

vit, cerise och svart


Jag vill jätte gärna ha dessa flipflopsen helst i alla tre färget :D

God morgon !!

Vaknade för ungefär 45 minuter sedan och gick ut med lillen.
Trodde ju dock att syrran skulle göra det eller hade gjort det med nej så jag fick ta honom direkt när jag gick upp.
Det är så himla skönt att gå ut på morgon och bara andas in lite frisk luft och känna att våren faktiskt är påväg, ett helt perfekt sätt att starta dagen på =)
Nu ska jag gå upp för att käka frukost eftersom vi faktiskt har något hemma och äta idag som man blir mätt av :P

Ha en bra dag,

Pusspuss♥

Tzatziki

Har precis bestämt att det får bli tzatziki vänner för alltid som jag ska se ikväll.
Jätte mysig film med en del intriger om man säger så :P

God natt,

Pusspuss ♥

sött


Detta linnet hade varit så otroligt fint att ha i sommar, vill ha !!


Godiskväll, ja tack !!

Sitter här nyduschad och känner mig  duktig att jag stannade lite längre på killarnas träning för att öva på friståendet och sedan körde jag faktiskt magstyrka när jag kom hem =)
Väntar nu på att pappa ska ha sett klart på sporten så jag kan sätta på någon disney film, vet inte vilken än dock men det blir mys med godis iallafall fast det hade ju varit kul att ha lite sällskap får se om lillen vill hålla mig lite sällskap men jag tvivlar på det !!

Pusspuss ♥

rädd :P

Satt på datorn för ett tag sen och helt plötsligt tycker jag att jag ser något i ögonvrån och när jag ska vända mig om så tar någon tag i mig och skriker samtidigt och det varj u såklart storebror, jag skrek som ini och han bara du får ju vara beredd !! Jag menar på vad jag tänker väl inte hela tiden att det ska stå någon bakom mig liksom, USCH !!!
Men ha ngick för att köpa godis till mig det var ju hur gulligt som helst även om de skulle handla andra saker också :):)

Pusspuss ♥

iiihh !!

Så störigt det var när jag och Calle satt och kolla film så när det var typ 20 minuter kvar börjar hela filmen hacka så den hoppade fem minuter i taget och sen var filmen bara slut ..
Enormt störigt när man suttit i en timme och ville se hur allt verkligen slutade :S
Jag trodde filmen (creep) skulle var hur läskig som helst och om det inte var läskigt de 20 minuter vi missade var det ingen vidare bra skräckfilm om man säger så inte alls läskig egentligen ...

Nu ska syrran äntligen gå och handla mat (tror jag)

Pusspuss ♥

jag vill ha SOMMAR NU !!

image2
Saknar verkligen värmen som finns på sommaren, denna bilden är tagen på syrransstudent förra året och det är jag och store-storebror(syrrans pojkvän) Det var extremt varmt den dagen iallafall =)

hur sött är det inte

image1

Detta armbandet från cocoo.se hade gärna fått komma hem till mig,kanske när jag får nya pengar .


Måndag

Så skönt det är att ha lov nu asså, bara ta det lugnt och sånt även om det inte kommer vara det jag kommer göra men ändå :P
Är sjukt hungrig men vi har verkligen nada mat hemma något som är lite konstig eftersm mina föräldrar vet att jag ska vara hemma hela dagarna , men jag får väl överleva idag och sedan se om de kan handla mat till resten av dagarna =)
Finns säkert något i frysen men eftersom mina matlagningkonster är lika med noll och då menar jag verkligen att jag suger på att laga mat kan göra typ sallad , haha :=)

Pusspuss ♥

kliakliaklia

Usch, det kliar otroligt mycket i mitt öga just nu det är helt otroligt har suttit och gnuggat hur länge som helst nu men det börjar iallafall gå över =)

Igår var det myskvällen med några från klassen och vi kan ju säga så att jag tyckte filmen var läskig och jag drömde en mardröm inatt tror jag iallafall :P
Som tur var skjutsa  Calle hem mig så jag slapp iallafall gå , tack !!

Pusspuss ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0